Referanser

REFERANSER


Klient for vektreduksjon

I 2007 gikk jeg i behandling hos Elin Haganæs. Jeg ble kvitt søtsuget og gikk ned 15 kg. i vekt. I tillegg fikk jeg nødvendig motivasjon til å legge om kostholdet og til å begynne å trene, og kom tilbake i full jobb etter å ha vært syk en lengre periode.


Første time bestod av en grundig kartlegging av hva problemet mitt bestod av. Det jeg trengte hjelp til var hovedsakelig å slutte å drikke så mye cola, men også til å slippe søtsuget som alltid førte meg til godterihylla. Jeg ønsket også mer motivasjon til å trene, og kunne fortsette å trene over tid. I første time satte vi også opp mål for behandlingen. Målet var at jeg skulle passe i størrelse 40 innen sensommeren.


Det å bli hypnotisert føles på mange måter som øyeblikket rett før du sovner. Tilstanden jeg var i under hypnose, kjentes veldig deilig og avslappende.


Kraftig effekt

Etter hypnosen var alt søtt veldig søtt, så søtt at jeg faktisk syntes det var ekkelt å spise eller drikke noe med mye sukker i. Jeg fikk raskt store problemer med å drikke kaffe mokka. Til og med søtningsstoff i tyggis ble ekkelt fordi det ble for søtt for meg.

Jeg merket effekten av hypnosen allerede fra første dag, men effekten ble sterkere og sterkere for hver gang jeg var til behandling. I tillegg til å få fjernet søtsuget og bli mye flinkere til å trene, merket jeg stor effekt på det generelle aktivitetsnivået mitt. Det har rett og slett blitt mye enklere å komme seg opp av sofaen.


Langvarig effekt

Effekten av hypnosen er fortsatt der, selv nå mange år etter endt behandlingen.

Til tross for at jeg trodde at målet mitt om å nå størrelse 40 var litt vel ambisiøst nådde jeg faktisk målet mitt. Noe av det beste med behandlingen var at jeg kom tilbake i 100 % jobb.


Siri Fosheim / august 2017

Klient 2007
Kursdeltaker - Selvhypnose og EFT

Jeg har, både bevisst og ubevisst, benyttet meg av teknikkene jeg lærte på kurset Selvhypnose og EFT i 2009. For det første er min store edderkoppskrekk borte?￰゚マᄏaltså: jeg klapper de ikke nå heller, men jeg fryser ikke til bare jeg ser en edderkopp (uansett størrelse).Jeg holder på med ridning, og etter et stygt fall for noen år tilbake ble jeg redd for å galoppere. Dette ble verre og verre, selv om jeg hadde supre instruktører som gjorde alt for å gi meg tryggheten og gleden tilbake. Men nå, etter 4 år med "hodetrening", blant annet selvhypnose, er gleden ved å galloppere tilbake og skrekken er borte?Problemet er vel egentlig å huske at man har verktøyet for å kvitte seg med dårlige vaner/tankemønstre/fobier, og all annen bagasje som man egentlig ikke trenger?

Så jeg vil absolutt anbefale kurset ditt videre.Ragnhild-Beathe Brenden

Deltaker på kurset Selvhypnose og EFT 2009
Lærer Hypnoseakademiet

Jeg har hatt mange studenter på mine kurs opp gjennom årene. Elin er absolutt en av de som skiller seg ut og har potensiale til å nå langt. Hennes behagelige måte å omgås andre mennesker på kombinert med et betydelig talent gjør henne til en vinner. Jeg vil absolutt anbefale deg å lese boken hennes. Gjør du det og samtidig anvender innholdet i din hverdag, vil du få det bedre. Så enkelt er det.Ronny Hansen

Leder og driver av Hypnoseakademiet og Medicor

Forfatter, foredragsholder og hypnoterapeut