Hypnose for å redusere angstREDUSER ANGST

Hello world

REDUSER ANGST MED HYPNOSE

Under hypnoterapi kartlegger vi hva angst handler om for deg og hva som har bidratt til eller forårsaket problemet. Under terapien endrer vi din oppfattelse av tidligere situasjoner, hendelser og opplevelser som har skapt angsten. Vi jobber med roten til at angsten har oppstått, ikke symptomene. Rikitge terapeutiske teknikker velges ut fra ditt behov. I tilegg til hypnose, kan Emotionan freedom technique (EFT), Nevrolingvistisk programmering (NLP), og Eye movement Desensitization (EMDR) benyttes.


Under hypnose omprogrammeres det ubevisste sinnet, slik at du kan gi slipp på uønskede tankemønster. Du vil lære selvhypnose og Emotional freedom technique (EFT) som du benytter mellom behandlingene. Ved å lære disse teknikkene, har du et verktøy du selv kan bruke for vaneendringer når du måtte ønske det.

FORSKNING

I en artikkel fra forskning.no, står det at stadig mer forsknin tyder på at hypnoterapi har noe for seg. De skriver at hypnoterapi brukes i behandling blant annet for å dempe angst. Les artikkelen her.